Shawls

De zijden shawls van Karolien van Mensvoort zijn intens van kleur en de dessins zijn verfijnd qua vorm en ritme. Ze geven een eenvoudige outfit raffinement en niet onbelangrijk, warmte of verkoeling. Dat zijn immers de mooie eigenschappen van zijde. De unieke dessins met hun vaak subtiele kleurovergangen combineren gemakkelijk met de kleuren uit je garderobe. Ze zijn tijdloos qua design en gemaakt om een leven lang mee te gaan. Iets wat je nú mooi vindt, blijft mooi! Alle luxe shawls zijn door Karolien ontworpen en ze worden in Nederland bedrukt en daarna in eigen land met veel precisie afgewerkt tot duurzame shawls.
Kies een dessin dat bij je past of maak er een ander gelukkig mee. In een in Arnhem handgemaakte doos wordt de shawl per post naar je verstuurd.

Karolien haar bedrijfsvoering is erop gericht dat ze kleine voorraden aanlegt en dus weinig of geen overschot heeft. Daarom is het soms ietsje langer wachten totdat een bepaald ontwerp voor jou wordt geprint. Dank als je dat geduld hebt!
De luxe shawls zijn niet speciaal als damessjaal of herensjaal ontworpen. Deze keuze is aan de drager. Kijk met welk ontwerp je het beste uit de verf komt.

Besteed aandacht aan jezelf en de wereld om je heen en kies voor een hoogwaardig product! De luxe shawls van Karolien worden ambachtelijk én in Nederland gemaakt en dat is van waarde als je de slow-fashion industrie een warm hart toedraagt. De unieke dessins met hun vaak subtiele kleurovergangen combineren gemakkelijk met de kleuren uit je garderobe. Ze zijn tijdloos qua design en gemaakt om een leven lang mee te gaan. Iets wat je nú mooi vindt, blijft mooi! Zijde is naast dat het een natuurlijke glans heeft ook nog eens zeer aangenaam in het dragen. Karolien haar bedrijfsvoering is erop gericht dat ze kleine voorraden aanlegt en dus weinig of geen overschot heeft. Daarom is het soms ietsje langer wachten totdat een bepaald ontwerp voor jou wordt geprint. Dank als je dat geduld hebt! De sjaals zijn niet speciaal als damessjaal of herensjaal ontworpen. Deze keuze is aan de drager. Kijk met welk ontwerp je het beste uit de verf komt.